Σάββατο, 4 Μαΐου 2013

Με τατουάζ «Αίμα και Τιμή» ο γερμανός Ναζί στο σκαμνί του κακουργιοδικείου


Με το σύνθημα «Αίμα και Τιμή» χαραγμένο στο δεξί του μπράτσο θα καθίσει τη Δευτέρα  6 Μαΐου στο σκαμνί του κακουργιοδικείου του Μονάχου ο Γερμανός ναζί Αντρέ Ε. Είναι συγκατηγορούμενος στη δίκη  της Ναζιστικής οργάνωσης  NSU που ευθύνεται για τις δολοφονίες εννέα μεταναστών και μιας Γερμανίδας αστυνομικού. Ανάμεσα στο θύματά τους ο Έλληνας μετανάστης  Θεόδωρος Βουλγαρίδης.

Τα ονόματα των θυμάτων.
Ανάμεσά τους το όνομα του Έλληνα  μετανάστη Θεόδωρου Βουλγαρίδη

Ο Αντρέ Ε. ήταν ο πιο κοντινός συνεργάτης των τριών δολοφόνων της εθνικιστικής οργάνωσης. Πολύ γνωστός στους ναζιστικούς κύκλους ως οργανωτής  ακροδεξιών διεθνών μουσικών φεστιβάλ (όπου έκαναν καριέρα και Έλληνες ναζιστές) διαλαλεί τη εθνικιστική του ιδεολογία καλύπτοντας το σώμα του με σχετικά τατουάζ. Στην κοιλιά έχει  τη φράση “Die, Jew, Die” (Πέθανε, Εβραίε, πέθανε!), σε διάφορα άλλα σημεία αγκυλωτούς σταυρούς, τη σημαία των Ναζί, τα αρχικά Α(δόλφος) Χ(ίτλερ)  και σύμβολα των Ταγμάτων Εφόδου και των SS. Όμως στην πιο εξέχουσα θέση, στο δεξί του μπράτσο, για να φαίνεται καλά, έχει χαραγμένο για πάντα το σύνθημα «Αίμα και Τιμή». Γραμμένο φυσικά στο πρωτότυπο των SS:  “Blut und Ehre”. Στην ερώτηση γιατί επέλεξε αυτό το σύνθημα απάντησε με απόλυτη ειλικρίνεια: «Επειδή θαυμάζω τις στρατιωτικές επιδόσεις των SS».


Ο Αντρέ Ε.
Το σύνθημα "Αίμα και Τιμή" (στο πρωτότυπο "Blut und Ehre") φαίνεται κάτω από το δεξιό μανίκι
.

Για όσους δεν γνωρίζουν, οι «στρατιωτικές επιδόσεις τους» αφορούσαν κυρίως μαζικές δολοφονίες αιχμαλώτων, κάψιμο χωριών, εκτελέσεις ομήρων, γυναικών και παιδιών. Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες πλήρωσαν με χιλιάδες νεκρούς αυτές τις «στρατιωτικές επιδόσεις» των SS που θαυμάζει ο Ναζί δολοφόνος με το τατουάζ «Αίμα και Τιμή» στο μπράτσο. Την ίδια ώρα, οι αντίστοιχοι θαυμαστές τους στην Ελλάδα νομίζουν ότι μπορούν να κρύψουν από τους νέους ανθρώπους της χώρας μας την προέλευση του ναζιστικού συνθήματός τους και την ιδεολογική συγγένειά τους  με τους απεχθείς δολοφόνους του αδικοχαμένου συμπατριώτη μας μετανάστη στη Γερμανία.

Παρεμπιπτόντως: η Μάντυ Σ., μία από τις νεαρές ναζίστριες που είχαν στενή φιλική και πολιτική σχέση με την κύρια κατηγορουμένη, εκπαιδεύτηκε στα ναζιστικά επιμορφωτικά μαθήματα («Θεμέλιοι λίθοι της εθνικιστικής πολιτικής») που γίνονταν στη Νυρεμβέργη από τον γνωστό εθνικοσοσιαλιστή Ματίας  Φίσερ. Πρόκειται για τον ναζιστή, που φιλοξένησε αντιπροσωπεία της Χρυσής Αυγής το Νοέμβριο του 2012 στη Νυρεμβέργη, και, ανταποδίδοντας  την επίσκεψη, φωτογραφήθηκε με τον Μιχαλολιάκο στο Ελληνικό κοινοβούλιο (βλ. ανάρτηση «Αίμα, αίμα, αίμα αλλά καθόλου τιμή!» της 10ης Φεβρουαρίου 2013).
Δεξιά ο Αντρέας Φίσερ

Ο Αντρέας Φίσερ με το δικό του τατουάζ "Άρια Ελπίδα"