Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2013

Σεσημασμένοι κακοποιοί οι θαμώνες των γραφείων της "Χρυσής Αυγής"

Στους τρεις Χρυσαυγήτες ο ένας σεσημασμένος κακοποιός! Αυτό είναι το συμπέρασμα από την επιχείρηση της αστυνομίας για τον εντοπισμό των ναζιστών τραμπούκων που επιτέθηκαν σε μέλη του ΚΚΕ. Χρειάζονται κι άλλα στοιχεία για να καταλάβει κανείς το ποιόν αυτού του κόμματος; 

Ρεπορτάζ από την iefimerida.gr
Ταυτοποιήθηκαν τρεις από τους δράστες στην επίθεση στο Πέραμα – Σεσημασμένος συνοδός μεγαλοεργολάβου ο ένας 


13.09.2013 17:54

Τα κομμάτια του παζλ για την επίθεση που δέχθηκαν τα μέλη του ΚΚΕ στο Πέραμα το βράδυ της Πέμπτης έχει αρχίσει να συγκεντρώνει η ΕΛ.ΑΣ. Ηδη ταυτοποιήθηκαν τρεις από τους δράστες, ενώ ο ένας από αυτούς αναγνωρίστηκε από τα αποτυπώματά του καθώς ήταν σεσημασμένος.

Η επιχείρηση της αστυνομίας στο Πέραμα συνεχίζεται για τον εντοπισμό των δραστών και σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ταυτοποιηθεί τρία άτομα και έχουν γίνει 24 προσαγωγές. Τα τρία άτομα αναγνωρίστηκαν ως δράστες από τα θύματα της επίθεσης, ενώ ο σεσημασμένος που αναγνωρίστηκε από τα αποτυπώματά του αναφέρεται ως συνοδός μεγαλοεργολάβου. Πρόκειται για άτομο που εις βάρος του είχε σχηματιστεί δικογραφία για επίθεση ομάδας Χρυσαυγιτών σε ένα σπίτι που έμεναν Αιγύπτιοι.

Τα θύματα της επίθεσης υπέβαλλαν μηνύσεις εναντίον συγκεκριμένων προσώπων τους οποίους και κατονομάζουν ως δράστες της επίθεσης. Η αστυνομία προχώρησε και σε κατ'οίκον έρευνα στα σπίτια τριών ατόμων, αλλά δεν βρήκαν κανέναν και οι οικείοι τους ανέφεραν πως έχουν να τους δουν από το βράδυ της Πέμπτης.

Ακομη πληροφορίες αναφέρουν πως έγινε συντονισμένη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. και στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια. Εκεί έγιναν δεκάδες προσαγωγές και διαπιστώθηκε πως μεταξύ των προσαχθέντων υπήρχαν έξι άτομα για τα οποία εκκρεμούν καταδικαστικές αποφάσεις για διάφορα αδικήματα.

Η επίθεση έγινε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης σε συνεργείο του ΚΚΕ που πραγματοποιούσε αφισοκόλληση στη Λ. Δημοκρατίας, στο Πέραμα. Μία ομάδα περίπου 50 Χρυσαυγιτών τους επιτέθηκε με καδρόνια και λοστούς με αποτέλεσμα των τραυματισμό οχτώ ατόμων.